Dr. Hauschka Slow Mood Limited Edition

Vanaf half augustus is hij verkrijgbaar: de nieuwe limited edition van Dr. Hauschka, Slow Mood. Ontdek Marijke’s testverslag in haar Beauty Corner. Met Slow Mood brengt Dr. Hauschka een herfst/winter collectie uit die bestaat uit 2 nieuwe oogschaduwduo’s, 2 oogpotloden, 2 lipsticks en een poeder. Zoals we van Dr. Hauschka gewend zijn, zijn alle producten de trotse drager van het NaTrue keurmerk.

Oogschaduw duo’s 06 en 07

Duo 06 bevat een beige kleur met een gouden glans (Pale Caramel) en een mosgroene kleur met een zilveren glans (Cedar Dawn). In duo 07 zit een licht glanzende kaneel kleur (Soft Cinnamon) en een matte donkerbruin (Deep Bronze). Een groot pluspunt van de oogschaduws zijn de verzorgende ingrediënten zoals toverhazelaar, wondklaver en zwarte thee. Alle kleuren hebben een goede pigmentatie en laten zich makkelijk aanbrengen. Door de fijne, zachte structuur van de oogschaduws zijn ze makkelijk te blenden. De oogschaduws zijn mooi op elkaar afgestemd, de duo’s zijn onderling ook erg goed met elkaar te combineren. Leuk, want hierdoor zijn er echt ontzettend veel verschillende ooglooks met de duo’s te maken, van een naturel look tot heftige smokey eyes.

Kajal Eyeliner 06 en 07

In de Slow Mood collectie zitten twee oogpotloden: 06 (Eucalyptus Dew) is een mosgroene kleur en 07 (Mellow Sienna) is een bruine kleur. Allebei de potloden hebben een mooie glans. De kleuren geven me gelijk een herfst/winter gevoel en daarmee slaat Dr. Hauschka de spijker precies op zijn kop voor een herfst/winter collectie. Toch draag ik deze oogpotloden ook graag nu het nog zomer is: de glans is de potloden is extra intens als het zonnetje erop schijnt, wat gelijk zorgt voor stralende ogen. Door de toevoeging van kweepeerwax en Japanse wax zijn de potloden lekker zacht en romig. Hierdoor is het makkelijk om een mooi, gepigmenteerd lijntje te zetten zonder hard op het potlood te hoeven drukken. Aan de achterkant van de potloden zit een buffertje, die het makkelijk maakt het lijntje te vervagen als je een natuurlijker effect wil.

Lipstick Novum 06 en 07

Delicate Orchid (nr. 06) is een glanzende perzikkleurige lippenstift. Deze kleur is perfect voor een mooie natural look waarbij je een subtiel accent op je lippen wilt. Maple glow (nr. 08) is bessenrood en heeft een mattere finish. Deze kleur zorgt voor een mooie en classy look. Allebei de lippenstiften geven een mooie kleur af die naar mijn idee bij de meeste lippen en huidskleuren mooi zal passen. Door mijn bleke huid zijn lippenstiften vaak te donker voor mij om overdag te dragen, maar deze kleuren kunnen allebei prima. De lippenstift blijft redelijk goed zitten, maar zelf moet ik hem om de paar uur toch even bijwerken. Wat fijn is, is dat ik geen lippenbalsem onder de lippenstift hoeft aan te brengen omdat de arganolie die in de lippenstift zit voldoende hydrateert om mijn lippen de hele dag zacht te houden.

Illuminating Powder

Dit poeder is echt één van de fijnste poeders die ik ooit heb geprobeerd! Het poeder laat zich makkelijk aanbrengen met een grote poederkwast en geeft een super mooie finish aan mijn huid. Het poeder zorgt voor een mooie, gezonde glans en mijn huid lijkt egaler. Gedurende de dag blijft het poeder prima zitten. Op een rustige dag hoef ik het poeder dan ook helemaal niet bij te werken. Als ik druk ben, stress heb, het warm heb of mijn huid een slechte dag heeft moet ik wel halverwege de dag de poeder even bijwerken.

Plan du site