Deodorant Cream van Soapwalla

De producten van Soapwalla zijn 100% natuurlijk en 100% zelf gemaakt. De eigenares van Soapwalla Kitchen, maakt namelijk alle producten zelf in haar huis in New York. Ik probeerde de deodorant uit van dit bijzondere merk. En, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, is dit niet de standaard DIY deodorant die je ook zelf zou kunnen maken. Nee,
Dit is met stipt op nummer één de beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb geprobeerd.
De deodorant zit in een donkerblauwe pot met een inhoud van 2 oz, wat ongeveer 60 ml is. Het is een rustige en simpele verpakking, maar wel één die niet ‘DIY’ schreeuwt. Want dat mogen alleen de verpakking van producten die IK zelf heb gemaakt voor mezelf ; – ) De deodorant ziet er uit als een dikke, cremekleurige creme. De textuur is glad, maar stevig. Maar los van het uiterlijk, is het eerste wat opvalt zodra je het potje open doet de geur. De sterke geur is afkomstig van lavendel, pepermunt en tea tree. Herkenbare geuren, maar erg lekker. Ik gebruik de deodorant als volgt: met mijn vinger pak ik een likje deodorant uit de pot en dit verdeel ik onder mijn (schone en droge) oksel. Bij het aanbrengen en uitsmeren van de deodorant merk je dat de deodorant het gevoel van een poeder heeft. Het voelt prettig en schoon, en naar mijn idee een stuk beter dan al die waterige vloeibare deodorants. Die het gevoel van natte oksels geven, terwijl je ze net schoon en droog hebt gemaakt. Maar dan, werkt de deodorant ook goed. In één woord: absoluut! Deze deodorant houdt mijn oksels absoluut de hele dag droog en fris. Ik heb niet de behoefte om halverwege de dag een nieuw laagje deo aan te brengen en ik ben niet onzeker over geurtjes.
Zoek in het magazine
De producten van Soapwalla zijn 100% natuurlijk en 100% zelf gemaakt. De eigenares van Soapwalla Kitchen, maakt namelijk alle producten zelf in haar huis in New York.
Ik probeerde de deodorant uit van dit bijzondere merk. En, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, is dit niet de standaard DIY deodorant die je ook zelf zou kunnen maken. Nee,
dit is met stipt op nummer één de beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb geprobeerd.
De deodorant zit in een donkerblauwe pot met een inhoud van 2 oz, wat ongeveer 60 ml is. Het is een rustige en simpele verpakking, maar wel één die niet ‘DIY’ schreeuwt. Want dat mogen alleen de verpakking van producten die IK zelf heb gemaakt voor mezelf ; – ) De deodorant ziet er uit als een dikke, cremekleurige creme. De textuur is glad, maar stevig. Maar los van het uiterlijk, is het eerste wat opvalt zodra je het potje open doet de geur. De sterke geur is afkomstig van lavendel, pepermunt en tea tree. Herkenbare geuren, maar erg lekker.   Ik gebruik de deodorant als volgt: met mijn vinger pak ik een likje deodorant uit de pot en dit verdeel ik onder mijn (schone en droge) oksel. Bij het aanbrengen en uitsmeren van de deodorant merk je dat de deodorant het gevoel van een poeder heeft. Het voelt prettig en schoon, en naar mijn idee een stuk beter dan al die waterige vloeibare deodorants. Die het gevoel van natte oksels geven, terwijl je ze net schoon en droog hebt gemaakt. Maar dan, werkt de deodorant ook goed. In één woord: absoluut! Deze deodorant houdt mijn oksels absoluut de hele dag droog en fris. Ik heb niet de behoefte om halverwege de dag een nieuw laagje deo aan te brengen en ik ben niet onzeker over geurtjes.   Leuk feitje over de deo: mijn vriend (een echte AXE en 8X4 gebruiker) heeft hem ook gebruikt. Hij vond de deodorant goed werken en vond hem niet ‘te wijvig’ ruiken. De deodorant is dus ook prima voor mannen om te gebruiken. Meer over het merk kan je vinden op de website van Soapwalla kitchen.

Plan du site