Dr. Hauschka Dear Eyes Limited Edition

Dr. Hauschka lanceert voor het voorjaar/zomer 2013 weer een aantal fijne limited edition make-up producten. De editie Dear Eyes bestaat uit een oogschaduw trio, oogpotlood, mascara en twee oogschaduwkwasten: een definer brush en een blender brush. Een leuke collectie producten, want het zijn precies de producten die je nodig hebt voor een mooie complete ooglook, die past bij het mooie weer dat voor de deur staat.

Eyeshadow Trio

Het oogschaduw trio bevat 3 kleuren: Sparkling Nude, Pearly Rose en Matt Chocolate. De kleuren zijn redelijk naturel, waardoor ze perfect zijn om overdag te dragen. • Sparkling Nude is een mooie lichte nude kleur met een glans. Hij is goed te gebruiken als highlighter onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek. Maar ik gebruik hem ook graag als kleur op mijn ooglid voor een natural look. • Pearly Rose is een glanzende oudroze kleur. De ondertoon is redelijk cool. Dit maakt de kleur net iets lastiger te gebruiken bij mijn huidtype, die schreeuwt om warme kleuren. Toch staat de kleur prima. Als ik deze kleur om mijn ooglid gebruik, dan geeft dit een oogopslag die past bij een zwoele zomeravond. • Als laatste zit er een donker bruine kleur in de trio: Matt Chocolate. De naam van de kleur omschrijft exact hoe de kleur eruit ziet. Deze donkerbruin is perfect om meer diepte in je arcadeboog aan te brengen, maar ook ideaal voor een zacht lijntje langs je wimperrand. De pigmentatie van de kleuren is goed. En met ingrediënten als zijdepoeder, extracten van wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee, is dit zeker een fijn en veelzijdig palette voor de komende maanden.

Kayal Eyeliner Black

Dr. Hauschka heeft de formule van hun zwarte oogpotlood veranderd. En dit oogpotlood met botanische oliën en wassen is het resultaat. Het is een basic zwart oogpotlood met een goede pigmentatie. Het potlood is zacht genoeg om een mooie kleur af te geven, zonder dat je hard op je oogleden hoeft te drukken. Maar hard genoeg om een mooie strakke lijn te kunnen zetten. Als je het potlood fixeert met een klein beetje poeder, blijft hij de hele dag prima op zijn plek zitten.

Volume Mascara

Deze mascara bestaat al een hele tijd, maar Dr. Hauschka heeft de mascara nog eens onder de loep genomen en het borsteltje veranderd. Deze nieuwe borstel is zo ontworpen dat hij je wimpers meer volume en krul geeft. Van alle natuurlijke mascara’s is dit denk ik de mascara die inderdaad de meeste volume geeft. Zeker een fijne mascara als je graag volle wimpers hebt dus. Het enige nadeel is dat hij verre van waterproof is. Als je een flinke regenbui moet trotseren, dan kan je de mascara dus op je wangen terug vinden. Maar ach, als het goed is regent het toch niet al te vaak in het voorjaar en in de zomer.

 Eyeshadow Blender brush en Eye Definer Brush

Eyesshadow blender brush Deze blender brush is gemaakt van paardenharen en heeft een platte, afgeronde borstel. De haren van de brush zijn lekker zacht en verharen niet. De borstel is redelijk stevig doordat er gebruik is gemaakt van veel haren. Hierdoor is het een kwast waar je makkelijk oogschaduw mee op kan pakken. De kwast werkt prettig en doet wat hij belooft: oogschaduw aanbrengen en blenden. Eye Definer Brush Ook deze brush is gemaakt van natuurlijke haren en is plat met afgeronde randen. De brush is stevig en pakt veel kleur op. Je moet dus wel even voorzichtig zijn als je maar weinig kleur wilt gebruiken, want je hebt al snel teveel oogschaduw opgepakt. Ga je voor meer kleur, dan is deze kwast perfect. Door de korte, stevige haren is het een brush die je goed kan gebruiken als je een kleur preciezer wilt aanbrengen, bijvoorbeeld op je wimperrand of in je arcadeboog. Het is wel erg lastig om een mooie kleur te vervagen met deze brush, dus hier heb je echt de blender brush bij nodig.

Plan du site