Van 7 mei tot 11 juni vindt de tiende editie van de fietscampagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ plaats. Modeontwerpster Kaat Tilley zorgt voor een unieke poncho.

Hij is niet alleen mooi en handig om te dragen, maar je kan hem ook omtoveren tot een picknickdeken. Een regenponcho is in de eerste plaats een functioneel kledingstuk. Maar de bekende modeontwerpster en schilderes Kaat Tilley zet het standaardmodel op een unieke manier volledig naar haar hand. De poncho is langs twee kanten te dragen, wat voor een compleet andere look zorgt. Daarnaast kan hij ook als een lange rok worden gedragen. En omdat de tiende editie van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ in het teken van de liefde staat, krijgt de poncho doelbewust een functie als picknickdeken.

Om een unieke regen- en picknickponcho van Kaat Tilley te bemachtigen, moet je deelnemen aan ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Door met de fiets boodschappen te doen, verzamel je stempels bij de deelnemende handelaars. In ruil voor zeven stempels op je spaarkaart en 25 euro, kan je een poncho bestellen.

Vlaanderens grootste fietscampagne is een organisatie van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en CM, met steun van de Gezins- en de Fietsbond. Bezoek www.belgerinkel.be voor meer informatie.